Betonarbejde

Betonarbejde af høj kvalitet. Arne Hansens Eftf. ApS står også til rådighed ved mindre opgaver som støbning af fundamenter og betondæk ved tilbygning, reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge Arne Hansens Eftf. ApS, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Private og erhverv

Uanset om du er privat, eller agerer på vegne af erhvervsliv eller kommune, kan vi hjælpe.

Vi tilbyder blandt andet betonarbejde til almene boliger for kommuner og boligselskaber, ligesom vi har erfaring med tekniske rensnings- og forsyningsanlæg.

Vores viden er stor, og vi deler den gerne med dig. Derfor kan du forvente grundig rådgivning og et endeligt resultat, der lever helt op til dine forventninger.

Og alle vores kunder er lige vigtige for os. Derfor kan du altid være sikker på kvalitets betonarbejde – leveret til aftalt tid og pris.

Vi lever af tilfredse kunder

Vores medarbejdere er ærekære og vores succes er tæt forbundet med tilfredse kunder.

Faguddannede medarbejdere

Vores medarbejdere er faguddannede, og er derfor i stand til at løse opgaver med betonarbejde på en kvalificeret og professionel måde.
Vi efteruddanner vores medarbejdere løbende for at opretholde en bred og opdateret viden indenfor betonarbejde. Vi lover dig, at alt arbejde udføres i henhold til gældende lovgivning og naturligvis til din tilfredshed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på 44 99 56 21

Vi er medlem af BygGaranti

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 13 56 21