Højvandslukke – hvad er det?

Et højvandslukke forhindrer, at kloakvandet fra kloakken ude i vejen kan løbe baglæns i kloakrørene og op igennem afløbet i din kælder, eksempelvis i forbindelse med kraftig regn (skybrud), hvis kloakken ude i vejen ikke har den fornødne kapacitet til at lede regnvandet væk hurtigt nok.

Hos Arne Hansen Eftf. er vi eksperter inden for alle former for højvandslukke. Det gælder både store og små løsninger.

Vi foretager en seriøs gennemgang og finder den bedste løsning for til dig, tilpasset dit specifikke behov.

Hos Arne Hansen eftf.  er vi uddannede Kessel Serviceteknikker, hvilket sikrer dig en professionel tilgang til løsning af din konkrete opgave.

Vi anvender ligeledes produkter fra Kessel, som er garant for tysk kvalitet.

Og vi er naturligvis medlem af BygGaranti

Forsikringen?

Pga. af utallige kælderoversvømmelser (skybrudsskader), hvor mange kældre er blevet 2. og 3. gangs oversvømmet, er forsikringen begyndt at stille større krav til deres kunder om forebyggelse af risiko for skybrudskader.

De opfordrer dig til at:

Få installeret en højvandslukker.

Få lavet en serviceaftale med en Aut. Kloakmester (serviceteknikker), der kommer mindst en gang om året og servicerer din højvandslukker samt sikrer, at den er funktionsdygtig.

Ved at opfylde de krav overfor forsikringen, i samarbejde med din Aut. Kloakmester (serviceteknikker), giver forsikringen typisk rabat på din husforsikring. Så ring til din forsikring for at høre nærmere om, hvilke krav de stiller, og hvilken rabat de eventuelt giver.

Husk, det at leve op til forsikringens krav om at mindske risikoen for skybrudsskader, fjerner ikke dit ansvar for at renholde/vedligeholde din højvandslukker mindst en gang om måneden.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 13 56 21