Autoriseret kloakservice i Allerød

Professionel kloakservice i Allerød og Holte samt hele Nordsjælland

Brug for kloakservice i Allerød, Holte eller andet sted i Nordsjælland? Arne Hansen Eftf. løser alle typer kloakserviceopgaver. Vi har mere end 30 års erfaring med kloakservice og leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Vores medarbejdere er veluddannede, og vi efteruddannes løbende. Det betyder, at vi er opdateret indenfor nyeste teknikker og muligheder og derfor altid kan finde den bedste løsning til dig.

Hvis du har en akut skade, der skal vurderes, kører vi ud til dig hurtigst muligt. Og vi rådgiver dig helt ned i detaljen, så du er ordentlig klædt på til at træffe det rette valg, hvis der er flere løsningsmuligheder.

Typiske kloakserviceopgaver: 

  • Tilstoppet afløb, brønde m.m.
  • TV inspektion af kloakker
  • Kloakrenoveringsopgaver
  • m.fl.

Hør mere om kloakservice i Nordsjælland på telefon 44 99 56 21. 

Lave omkostninger

Vi holder omkostningerne nede ved at køre i mindre varebiler. Vi kan stadig løse de fleste opgaver med vores medbragte udstyr, dette gælder også TV inspektioner m.m.

At vi over en bred kam har optimeret vores arbejdsgange, har bevirket, at vi prismæssigt er konkurrencedygtige. Naturligvis uden vi af den grund går på kompromis med vores høje kvalitet.

Medlem af Byg Garanti ordning

Vi er medlem Dansk Byggeri, hvilket betyder, at du er dækket de næste fem år for fejl på op til 100.000 kr.

Andre kloakopgaver

Vi løser også andre typer kloakopgaver. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Etablering af omfangsdræn
  • Installation af højvandslukke
  • Skybrudssikring
  • m.m.

Få et tilbud på kloakservice i Allerød, Holte eller andre steder i Nordsjælland

Brug for rådgivning eller et tilbud på en specifik opgave? Vi giver altid gerne en pris på kloakserviceopgaver i Allerød, Holte og andre byer i Nordsjælland. Kontakt os på telefon 44 99 56 21 eller via mail på info@aheftf.dk.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20 13 56 21